Jinjer ja The Ocean täydentävät North Of Hell -metallifestivaalin kansainvälisen ohjelmiston – Uusi tapahtuma kerää raskaan musiikin kuulijat Ouluun.

0
222

Uusi kansainvälinen metallifestivaali North Of Hell vietetään Oulussa 13.–14. elokuuta, ja tänään paljastetaan tapahtuman debyyttivuoden viimeiset ulkomaalaisvahvistukset. Perjantaina Kuusisaaren ohjelmistoa täydentää myös suomalaiset metalcoren fanit villinnyt ja kansainvälisten suurnimien kanssa jo kiertänyt ukrainalainen JINJER, lauantain lisäys on todellinen saksalainen metallin progemetallin kulttinimi THE OCEAN. Aiemmin muun muassa MASTODONIN, OPETHIN ja DEVIN TOWSENDIN kanssa rundannut THE OCEAN tunnetaan myös nimellä THE OCEAN COLLECTIVE

Kuusisaaren legendaarisen tapahtumamiljöön muihin ulkomaalaisvieraisiin lukeutuvat tänä vuonna muun muassa NAPALM DEATH, VADER, LEPROUS sekä HYPOCRISY, kotimaan osaamista esittelevät esimerkiksi WOLFHEART, ROTTEN SOUND sekä S-TOOL.

North Of Hell -festivaalin koko esiintyjälista näyttää seuraavalta:

Perjantai
Hypocrisy
Jinjer
Leprous
Vader
Municipal Waste
Wolfheart
Dawn of Solace
One Morning Left
Resolution 13

Lauantai
Napalm Death
Zeal & Ardor
The Ocean
Unearth
Cyhra
Beneath My Feet
Rotten Sound
S-tool
Khroma
Chronoform
Oceanhoarse

North Of Hell -festivaalin liput ovat nyt myynnissä, ja lisätietoa eri lipputyypeistä löytyy ennakkoliput myyvien Ticketmasterin ja Tiketin sivuilta.

Lippujen hinnat ovat:
1 pv 66,6€
2 pv 105€
1 pv Silver VIP (ei sis. ruokailua) 96,50€
2 pv Silver VIP (ei sis. ruokailua) 165€
1pv Gold VIP 136,50
2 pv Gold VIP 245€

Tapahtuma on K-18

www.northofhell.fi
www.facebook.fi/northofhell