Khiralin Painter of Fates on kiukkuinen maistiainen elokuussa ilmestyvältä kakkoslevyltä.

0
290

Kotimainen death/thrash-rykmentti KHIRAL julkaisi tänään ensimmäisen singlen loppukesästä ilmestyvältä albumiltaan. “Painter of Fates” -singlen perusteella elokuun 6. päivä ilmestyvältä pitkäsoitolta on odotettavissa melko äkäinen annos metallia.

“’Painter of Fates’ on tarina ihmisen uskosta siihen, että hän pystyy aina vaikuttamaan omaan kohtaloonsa. Henkilö uskoo sokeasti omaan ikuiseen mahtiinsa päättää asioistaan, ja eräällä tapaa henkilö onkin vain itse vastuussa omasta pärjäämisestään elämässä,” bändi kertoo.

“Kolikolla on kuitenkin kaksi puolta: yhtäällä yksilö todella maalaa vain ja ainoastaan oman kohtalonsa, mutta samalla hänen tekonsa saattavat myös vaikuttaa muihin hänen kanssaan joko suorasti tai epäsuorasti vuorovaikutuksessa oleviin ihmisiin. Nykyihmiset unohtavat varsin mielellään tämän jälkimmäisen puolen asiasta pyrkimyksissään omaan utopiaansa.”

KHIRALIN tarina alkoi syksyllä 2008, joskin rock-triona ja Ivana Red -nimellä. Noin vuoden päästä tästä ryhmä päätti hylätä sekä nimensä että suurimman osan materiaalistaan, ja näin metallisempi KHIRAL oli syntynyt. Ivana Red -ajoilta kyytiin jäi kuitenkin erityisesti halu sekoitella eri musiikkityylejä keskenään. Monipuolisen metallin työstön yhdistää kuitenkin aina taustalta löytyvä groove.

Alkuvuosien miehistövaihdokset jarruttelivat isomman vaihteen laittamista silmään, mutta vuonna 2018 seitsemän biisin debyyttiäänite “Chained” näki vihdoin päivänvalon Inverse Recordsin kautta. Elokuussa ilmestyvän kakkosalbumin julkaisee Puuma Records. Mikko Herrasen tuottaman, äänittämän, miksaaman sekä masteroiman levyn nimi ja kansi julkistetaan myöhemmin tänä keväänä.

khiralband.com
Facebook
Instagram