Broken Bones Festival tuo 70-luvun brittipunkin kerman 6. marraskuuta Kaapelitehtaalle

0
358

Central Line Entertaiment kokoaa brittipunkin ikinimet Helsingin Kaapelitehtaalle tänä vuonna. Marraskuun kuudentena päivänä vietettävä Broken Bones Festival on ollut itsekin punktaustaisille Henri ja Petri Ekmanille pitkäaikainen haave, joka saadaan toteutumaan viimein.

“Kautta aikain haaveenamme on ollut punk-aiheinen festivaali, ja viime vuosina, kun on tullut kierrettyä Berliiniä, Lontoota ja Blackpoolia, ajatus alkoi juosta toden teolla: Tehdään Suomeen oma festivaali!”

1970-luvulla peruskivensä muuranneet ensimmäisen Broken Bones Festivalin bändit THE ADICTS, SHAM 69, STIFF LITTLE FINGERS sekä THE BOYS ovat elämänsä iskussa tällä hetkellä.

“Ja näin isoa kattausta on todella harvoin tarjolla”, promoottorit lisäävät.

Huikeiden esiintyjien lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima ruokaa ja juomaa. Kaapelitehtaalla on myös erilaisia punk-aiheisia myymälöitä ja muuta ohjelmaa, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. 

“Myös jatkoa on suunnitteilla, ja ensimmäiset bändit on jo kiinnitetty vuodelle 2022. Broken Bones -brändin alla toteutetaan myös muita tapahtumia ympäri vuoden, näistä esimerkkinä 7. kesäkuuta ensi vuonna tapahtuva yhdysvaltalaisen Good Riddancen keikka Tavastialla”, Henri lisää.

Liput Broken Bones Festival -tapahtumaan ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Broken Bones Festival
Lauantai 6.11.2021
Helsinki, Kaapelitehdas 

The Adicts (UK)
Sham 69 original 1977 Line Up (UK)
Stiff Little Fingers (UK)
The Boys (UK)

Liput: 49€ ennakkoon (sis. palvelupalkkio) / 55€ ovelta.
Liput myy Ticketmaster.

www.brokenbones.fi