North Of Hell -festivaalin ohjelmisto täsmentyy, mm. Napalm Death, Vader, Hyprocrisy saavat seurakseen pian kaksi kovaa ulkomaalaisvahvistusta

0
362

Uusi kansainvälinen metallifestivaali North Of Hell tullaan viettämään valoisampien koronalukujen valossa Oulun Kuusisaaressa 13.–14. elokuuta, ja tapahtuman debyyttivuoden pieteetillä hiottu ohjelmisto on saatu nyt täsmennettyä kohdilleen.

Jotkut aiemmin ilmoitetuista esiintyjistä ovat joutuneet siirtämään North Of Hell -esiintymisensä ensi vuoteen, mutta ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen on enemmän kuin tyytyväinen siihen, miltä tämä vuosi nyt näyttää. Sekä perjantaille että lauantaille on tulossa vielä kumpaankin kova ulkomainen lisäys, jotka julkistetaan pian.

“Toteutuakseen tapahtuma on tarvinnut muutoksia, ja olemmekin tehneet niiden eteen töitä hartiavoimin. Olemme tyytyväisiä siihen lopputulokseen, mihin olemme päässeet tässä hallitsevassa maailmantilanteessa.”

“Olemme innoissamme rajoitusten vapautumisesta ja positiivisesta palautteesta. Kun tämän genren tapahtumia ei ole juuri tänä vuonna, lippuja on myyty ympäri Suomea, ja tilanne kyllä näkyy lipunmyynnissä”, toinen promoottori Kalle Keskinen lisää.

Kuusisaaren legendaarisen tapahtumamiljöön ulkomaalaisvieraisiin lukeutuvat tänä vuonna muun muassa Napalm Death, Vader, Leprous sekä Hypocrisy, kotimaan osaamista esittelevät esimerkiksi Wolfheart, Rotten Sound sekä S-tool.

“Uskomme vankasti, että vuoden hiljaisuuden jälkeen tämän tyyliselle tapahtumalle olisi kysyntää, ja jokainen toteutunut tapahtuma on tärkeää koko alalle, tuo iloa kansalle sekä antaa pitkän tauon jälkeen mahdollisuuden alan työntekijöille alkaa päästä vaikean ajan jälkeen takaisin jaloilleen. Siksi koemme velvollisuudeksemme tehdä kaikkemme sen eteen, että tapahtuma tulisi tapahtumaan. Samaan aikaan olemme tehneet myös työtä vuoden 2022 tapahtuman eteen, ja se rakentuu hyvää vauhtia”, Mäntynen jatkaa.

Tähän mennessä ilmoitettu esiintyjälista näyttää seuraavalta:

Perjantai
Hypocrisy
Leprous
Vader
Municipal Waste
Wolfheart
Dawn of Solace
One Morning Left
Resolution 13

Lauantai
Napalm Death
Zeal & Ardor
Unearth
Cyhra
Beneath My Feet
Rotten Sound
S-tool
Khroma
Chronoform
Oceanhoarse

North Of Hell -festivaalin liput ovat nyt myynnissä, ja lisätietoa eri lipputyypeistä löytyy ennakkoliput myyvien Ticketmasterin ja Tiketin sivuilta.

Lippujen hinnat ovat:
1 pv 66,6€
2 pv 105€
1 pv Silver VIP (ei sis. ruokailua) 96,50€
2 pv Silver VIP (ei sis. ruokailua) 165€
1pv Gold VIP 136,50
2 pv Gold VIP 245€

Tapahtuma on K-18

www.northofhell.fi
www.facebook.fi/northofhell

Advertisement