Kotimaiselle Spiritraiserille kansainvälinen levydiili post-rockiin keskittyvän Luminol Recordsin kanssa

0
283

Vuonna 2018 “Inspiral”-debyyttilevyllään ihastuttanut ja psykedeelisen rockin, metallin, jazz-saksofonien ja konemusiikin maailmoja keskenään lähentänyt SPIRITRAISER on ottanut urallaan ison harppauksen eteenpäin. Riolais-helsinkiläinen yhtye on solminut levydiilin italialaisen Luminol Recordsin kanssa, ja uutta musiikkiakin kuullaan jo pian.

“Löysimme Luminolin, kun olimme etsimässä yhteistyökumppania julkaisemaan uutta musiikkia. Aloimme vaihtamaan ajatuksia ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Aika pian ymmärsimme, että taiteelliset näkemyksemme olivat hyvin yhtenäisiä ja kommunikointi helppoa. Spiritraiser tarkoittaa meille alati muuttuvaa voimaa. Luminolin avulla voimme tätä vain vahvistaa“, yhtyeen laulaja Jules Näveri kommentoi tuoretta yhteistyötä.

Muun muassa PROFANE OMENista, ROOTBRAINista ja ENEMY OF THE SUNista tunnetun Jules Näverin, SLEEP OF MONSTERSissa vaikuttavan Uula Korhosen, konemusiikkia Fone-nimellä tekevän Kristian Merilahden sekä upeita visuaalisia maailmoja luovan valoteknikko Anssi Ruotasen muodostama SPIRITRAISER julkaisee uuden singlen “Glory” ensi viikon perjantaina.

Spiritraiser on:

Anssi Ruotanen – basso
Kristian Merilahti – rummut ja ohjelmointi
Uula Korhonen – kitara
Jules Näveri – laulu

FACEBOOK | INSTAGRAM