St. Aurora yhdistää jouset ja pianon raskaaseen vaihtoehtorockiin singlellä “They All Remember”

0
853

Esikois-EP:tä enteilevä kappale kertoo muistinmenetyksen pelosta

Toukokuun lopussa ilmestyy kova kotimainen debyytti-EP, nimittäin alternative rock -yhtye ST. AURORAn “They All Remember.” Rytinällä esiin tullut bändi julkisti tammikuussa punk-henkeä huokuvan debyyttisinglensä Falling (Just Another Way to Fly),” jota seurasi paljon raskaampi kakkossingle Rejects of Society.” Tänään ST. AURORA lähtee jälleen hieman eri suuntaan EP:n nimibiisillä They All Remember,” joka kertoo muistin menettämisen pelosta.

“Biisi kertoo mun omasta henkilökohtaisesta pelosta muistin menettämiseen. Siihen, että kaikki tärkeimmät ihmiset ja asiat haihtuu pois, ja lopputuloksena tuntuu siltä, että on yksin ja kaikki muut koittaa vaan syöttää sulle jotain uskomattoman luonnotonta, joka ei vaan yksinkertaisesti ole omien tietojen mukaan mahdollista. Että elämä alkaa tuntua siltä, että kaikki muut yrittää vaan saada sut sekasin, mut et tiedä miksi. Pelottavinta ikinä olisi joutua sanomaan jollekin tärkeälle ihmiselle ‘Kuka sä oot?’, kun ei enää näe siinä mitään tuttua”, kappaleen sanat kirjoittanut laulaja Nile kuvailee.

“They All Remember”istä on luvassa myös musiikkivideo myöhemmin kesällä. Kappale poikkeaa tuoreen bändin aiemmista julkaisuista, sillä nyt viisihenkisen rock-yhtyeen taustalla kuullaan myös herkkyyttä tuovia jousia ja pianoa.

“Julkaisujärjestys on toimiva, sillä tämä toimii prologina meidän tuleville levyille. Nämä biisit kertovat, keitä me ollaan, mistä me tykätään ja mitkä asiat on meille tärkeitä. Näytetään, mitä on luvassa. ‘Falling’ kertoo meidän yhteisestä intohimosta garage rock- ja punk rock -juttuun, ‘Rejects of Society’ kertoo sen, miten jokaisella meistä on pienestä pitäen olleet myös ne raskaammat bändit tärkeitä ja että meillä on aina vaatimuksena se, että saadaan olla omia itsejämme lavalla ja kaduilla”, Nile kertaa aiempia kappaleita.

“They All Remember” on tavallaan yhdistelmä näitä aiempia kappaleita jollain tavalla. Se ei ole kauhean raskas, mutta se ei ole myöskään mikään kevyt rock-humppa. Se on ankea, totinen ja ahdistava aiheeltaan, mutta jollain tavalla mä koen, että tämän biisin sisällä piilee ST. AURORAn ydin – ja sen takia tän prologi-EP:n nimeksi tulee “They All Remember.”

“They All Remember” -EP julkaistaan 28. toukokuuta.

Line-Up

Nile Nilsson – laulu
Walter Kousa – rummut
Oscar Mäkinen – kitara
Sami Selei – kitara
Eemi Lamberg – basso

Links

FACEBOOK | INSTAGRAM