Moon Shot julkaisi tänään uuden singlen ja videon “Confession.”

0
466

MOON SHOTILLA on faneilleen hyviä uutisia, sillä yhtye raottaa jälleen loppuvuodesta ilmestyvän debyyttialbuminsa esirippua julkaisemalla uuden singlen sekä musiikkivideon nimeltä Confession.” Single on jatkoa jo aiemmin ilmestyneille kappaleille Big Bang ja Blood Looks Cool.”

Kun kirjoittaa biisejä tarpeeksi kauan, tulee joskus kirjoittaneeksi biisin, johon ei tiennyt kykenevänsä. Jää tunne, että biisi ikään kuin kirjoitti itse itsensä, ja katsoit vain haltioituneena vierestä kun se tapahtui. Tällaiset biisit ovat sellaisia onnenkantamoisia, joista aina toivon pääseväni osalliseksi. Nyt se tapahtui. ’Confession’ on maaginen”, kappaleen yhdessä Ville Maljan kanssa kirjoittanut Jussi Ylikoski iloitsee.
 
”’Confession’ on biisinä kuin audiomuotoinen ying-yang. Meissä kaikissa on klassisesti valoisaa ja pimeää ainetta, ja on terveellistä hyväksyä nämä kummatkin puolet. Ei olla liiaksi hyvien puolella – tai oikeamielinen, mutta ei täysi sikakaan. ’Confession’ on kappale, jota ei tehdä joka päivä. Se on kuin lahja. Kaunista meteliä, joka syntyy, kun planeetat ovat oikeassa asennossa”. lisää Malja.
 
Viime vuonna musiikkikentälle pudotettiin varsinainen järkäle, kun vuosikymmenten ajan satoja keikkoja ympäri maailmaa omilla tahoillaan soittaneet Ville Malja (LAPKO), Jussi Ylikoski ja Mikko Hakila (DISCO ENSEMBLE) sekä Henkka Seppälä (CHILDREN OF BODOM) ilmoittivat perustaneensa uuden yhtyeen nimeltä MOON SHOT. Yhtye on julkaissut jo aiemmin singlet ”Big Bang” ja ”Blood Looks Cool,” ja albumi ilmestyy syksyllä 2021.


Kuuntele tai lataa “Confession” täältä
Katso video “Confession” täältä
Kuuntele tai lataa ”Blood Looks Cool” täältä  
Katso video ”Blood Looks Cool” täältä
Kuuntele tai lataa ”Big Bang” täältä
Katso video ”Big Bang” täältä
 
Kotisivut
Instagram
Facebook