Luna Killsin deep cuts -single viiltelee raadollisen suloisesti modernin rockin ja metalcoren välimaastossa

0
134

Luna Killsin deep cuts -single viiltelee raadollisen suloisesti
modernin rockin ja metalcoren välimaastossa
 
Bändi lämmittelee Lost Societya kevään keikoilla ympäri Suomea

Kotimainen LUNA KILLS keräsi viime vuoden puolella paljon mainintoja kansainvälisestä ja lupaavasta tyylistään yli 37 000 kertaa katsotulla BULLET-videollaan ja radioissa tehosoitossakin olleella here for the drama -singlellään. Jatkumoa tuo nyt tuore kappale deep cuts, joka viiltelee raadollisesti katkeransuloisella tarinallaan.

“Deep cutsin lyriikat käsittelevät sitä maailmanlopun fiilistä, kun tajuaa, että joku mitä rakastaa vain repii haavoja auki eikä tuo muuta kuin tuskaa, mutta irti päästäminen tuntuu aivan yhtä pahalta. Joka kerta kuitenkin vain palaa samaan paikkaan yhä uudelleen ja uudelleen, ja vieläpä omasta tahdosta,” laulaja Lotta Ruutiainen taustoittaa.

Innokkaiksi pelaajiksikin tunnustautuva ryhmä sai biisiin jälleen innoitteita elokuvamaailmasta, mutta tällä kertaa pehmeiden pop-melodioiden kääntöpuoleksi tuotiin rock-riffien lisäksi metalcorehenkisiä screameja.

“Kappaleessa yhdistellään bändille perinteiseen tapaan pop-koukkuja raskaisiin riffeihin. Alkuvaiheessa biisin keskeisin osa oli c-osan Blade Runnerista inspiraationsa ammentavat synamatot, joilla luotiin raamit biisin kaihoisalle ja jopa tukahduttavalle fiilikselle.”

LUNA KILLS pääsee tykittelemään tuoretta singleä heti livenä, sillä yhtye lämmittelee LOST SOCIETYTÄ viidellä keikalla ympäri Suomea, ja ensimmäinen keikoista on jo huomenna. Kokonaisuudessaan keikkalista näyttää tältä:

21.1. Jyväskylä, Lutakko – ALL AGES
10.2. Tampere, Olympia
11.2. Turku, Apollo
24.2. Seinäjoki, Rytmikorjaamo – ALL AGES
11.3. Helsinki, Tavastia

Liput keikoille myy Tiketti, Jyväskylän-keikalle Lippu.fi.

LUNA KILLS on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK