Countryrokkari Cory Marks liittoutui Tyler Connollyn sekä Jason Hookin kanssa uudella singlellään

0
292

Countrytähti Cory Marks liittoutui Tyler Connollyn sekä Jason Hookin kanssa uudella singlellään “Blame It on the Double” -kappaleen uusi versio löytyy tulevalta “The Retaliators” -elokuvan soundtrackiltä.

Yhdysvaltojen kuumimpiin countryrokkareihin lukeutuva Cory Marks julkaisi tänään energisen ja raskaasti rokkaavan uuden singlensä Blame It on the Double.” Alun perin Marksin viime vuonna ilmestyneelle debyyttilevylle rauhallisempana countrybiisinä äänitetty ralli laitettiin uuteen uskoon THEORY OF A DEADMAN -yhtyeen Tyler Connollyn sekä Jason Hookin kanssa.

“Musiikillinen taustani sisältää niin Merle Haggardia ja Waylonia kuin PANTERAA sekä Ozzya, ja mielestäni kaikki nämä vaikutteet kuuluvat läpi tällä kappaleella”, Marks sanoo, ja jatkaa:

“Biisissä on countrylle tyypillistä tarinankerrontaa, sielukasta laulua sekä rock-särmää ja asennetta, joka auttaa kappaletta erottumaan joukosta ja näyttämään samalla mihin kaikkeen minusta on artistina. En olisi pystynyt tähän ilman Tylerin sekä Jasonin apua, he todella toivat biisiin sen tarvitsemaa rock-energiaa!”

“Rakastan Coryn musaa”, Tyler Connolly sanoo. “Mielestäni hän on outlaw countryn tulevaisuus. Kun minua pyydettiin mukaan tähän projektiin, en epäröinyt hetkeäkään.”

Jason Hook on Connollyn kanssa samoilla jäljillä.

“On melkoinen kunnia tulla pyydetyksi mukaan vierailemaan tällä rakkaiden ystävieni Cory Marksin ja Kevin Churkon säveltämällä loistavalla kappaleella”, Hook fiilistelee. 

Viihteelle vaihtamisen mukana tulevasta vapaudesta kertovasta biisistä tehtiin myös uusi musiikkivideo, jolla nähdään klippejä loppuvuodesta ilmestyvästä kauhu/trillerielokuvasta “The Retaliators.” Leffan sountrackillä kuullaan Marksin lisäksi myös muun muassa PAPA ROACHia, FIVER FINGER DEATH PUNCHia sekä ESCAPE THE FATEa. Cory Marks tekee elokuvassa myös cameoroolin.

Cory Marksin debyyttialbumi Who I Am ilmestyi vuonna 2020. Albumin debyyttisingle “Outlaws & Outsiders” (jolla vierailivat FFDP:n Ivan Moody, countrylegenda Travis Tritt sekä MÖTLEY CRÜEn Mick Mars) on juuri ylittänyt kultalevyrajan Marksin kotimaassa Kanadassa, ja kappaletta on striimattu maailmanlaajuisesti jo yli 33 miljoonaa kertaa.

Homepage
Facebook
Instagram
Twitter

Advertisement