Blame Me! päivitti t.A.T.u.:n megahitin All The Things She Said moderniksi rock-kappaleeksi

0
689

Alternative-rockia menestyksekkäästi soittava kotimainen BLAME ME! on tiputellut pitkin kevättä tarttuvia singlejä – hittibiisi “Fire, Fuel and Scars” on soinut radiokanavilla muutamassa kuukaudessa jo yli 200 kertaa ja tehokkaasti jytisevä “Toxic” nostettiin välittömästi lukuisille Spotifyn Editorial -soittolistoille. Nyt bändi paljastaa myös odotetun uutisen: debyyttilevy on tulossa vielä tämän vuoden puolella! “The Invisible You” -niminen pitkäsoitto julkaistaan 11. kesäkuuta, ja siltä lohkaistaan tänään seuraava sinkku: cover-versio venäläisen t.A.T.u.:n hitistä “All The Things She Said.”

“Idea kappaleen versioimiseen syntyi ennen ensimmäistä Venäjän-keikkaamme. Halusimme valita Venäjällä tehdyn biisin, jonka myös itse tunnemme hyvin,” yhtye muistelee ja jatkaa: “Kitaristimme Jesse Marttila teki keikkaa varten taustat, ja keikalle treenatessa huomasimme, että kappale sopii erittäin hyvin soundiimme ja Binin ääneen. Treenien aikana sovitettu versio oli niin hyvä, että se otettiin sellaisenaan tälle meidän tulevalle debyyttialbumillemme.”

Jo ennenkin vahvaa viestiä itsetutkiskelun ja itsensä hyväksymisen puolesta välittänyt yhtye näki alun perin 19 vuotta sitten julkaistussa hitissä paljon yhtymäkohtia BLAME ME!‘n tyyliin.

“Biisin sanat kertovat tarinaa oman itsensä hyväksymisestä ja itsensä löytämisestä, ja sama teema on kantavana voimana tulevalla albumillammekin. Meille tämä kappale merkitsee tasa-arvoa ja itsensä hyväksymistä ympäristössä, jossa kaikki eivät ole sinulle ja omille päätöksillesi valmiita.”

Kappaleesta on kuvattu Helsingin Kalasatamassa Mustikkamaalla musiikkivideo, joka tulkitsee lyriikoita BLAME ME!‘n näkökulmasta vielä lisää: toisten tukahduttavista näkemyksistä on syytä pyrkiä eroon ja luottaa omaan itseensä.

“Videon musta maali heijastaa ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä ja sitä, kuinka ne pahimmillaan voivat sotkea kaiken. Kelaamalla taaksepäin ja käsittelemällä asioita voi kuitenkin löytää oman itseluottamuksen ja päästää irti näistä ajatuksista – hyväksyä itsensä.”

Blame Me! on:

Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Vallu Kousa – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM