Apocalypticalta single White Room – mukana Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix

0
451

Moninkertaisesti platinaa myynyt APOCALYPTICA julkaisee tänään uuden singlen, joka puhaltaa uutta henkeä legendaarisen CREAM-yhtyeen kappaleeseen “White Room” – ja mukana on PAPA ROACHIN laulaja Jacoby Shaddix. Kappale löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista:

“Olemme innoissamme tästä singlestä. Oli hauskaa coveroida näin legendaarinen kappale, ja oli ilo saada Jacoby Shaddix feattaamaan biisiin,” APOCALYPTICAN Eicca Toppinen kommentoi. “Toivottavasti pidätte kappaleesta yhtä paljon kuin mekin!”

Kappaleen on tuottanut Howard Benson West Valley Recording Studiosilla Kaliforniassa, ja miksaajana toimi Chris Lorde-Alge. Klassikkokappale saa uudenlaista tulkintaa kahden modernin rock-artistin käsissä: APOCALYPTICAN vertaansa vailla olevat soittotaidot yhdessä Jacoby Shaddixin vahvan tulkinnan kanssa tekevät cover-versiosta voimakkaan ja raikkaan. Rock-suuruus Jacoby Shaddix kommentoi:

“Olen kiitollinen, kun sain olla mukana CREAMIN ‘White Room’ -klassikossa ystävieni APOCALYPTICAN kanssa. Olen haaveillut yhteistyöstä jo vuodesta 2010 lähtien, kun näin heidän soittavan livenä. He ovat aivan erityisiä muusikkoja. En malta odottaa, että fanit kuulevat, mitä olemme saaneet aikaan!”