Alternative-yhtye Luna Killsiltä räväkkä single super sick

0
25

Kotimainen LUNA KILLS on pudotellut vuoden ajan runsaasti mediahuomiota keränneitä singlejä, kuten viidellä valtakunnallisella ja lukuisalla paikallisradiokanavalla soineen deep cuts” -kappaleen, jonka YleX nosti alkuvuodesta myös tammikuun parhaimmistoon. Nyt kuopiolaisyhtye paljastaa valmistelevansa seuraavaa pitkäsoittoa, jonka on tarkoitus ilmestyä alkuvuodesta 2024. Tulevalta levyltä julkaistaan tänään räväkkä single super sick.”

“Yhteiskunnassa annetaan varsin pienet raamit toimia sekä toteuttaa itseään, ja yksilökeskeisyyttä pyritään karsimaan. Super sick -biisin sanoma on, ettei ikinä pidä rajoittaa itseään muiden takia! Lyriikoissa käsitellään omaa ulkopuolisuuden ja erilaisuuden tunnetta raivolla ja anteeksipyytelemättä voimavaran näkökulmasta,” kappaleen sanat kirjoittanut laulaja Lotta Ruutiainen kuvailee.

Lyriikoiden tapaan kappale on myös musiikillisesti raivokas heavybängeri.

“Yhdistimme raskaaseen riffittelyyn klubibassaria, industrial-henkisiä elektronisia soundeja ja tietysti tarttuvia melodioita, joita on hyvä laulaa tulevilla keikoilla mukana. Niitä on tänä vuonna tulossa vielä monta,” bändi vihjaa.

Heinäkuussa tuoreen singlen voi kuulla livenä ainakin Kuopiorockissa, jossa LUNA KILLS esiintyy perjantaina 28.7.

LUNA KILLS on:

Lotta Ruutiainen – laulu, kosketinsoittimet
Samuli Paasineva – kitara
Lassi Peltonen – basso
Dennis Hallbäck – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | TIKTOK | TWITTER | WWW

Advertisement