Radiosoittolistoille ampaissut alternative-bändi Blame Me! pyytää happea singlellä “Toxic.”

0
1089

Alternative-yhtye BLAME ME! räjäytti potin edellisellä singlellään “Fire, Fuel and Scars,” kun biisi nousi ensisoittojen jälkeen useammankin radiokanavan soittolistalle ja on pyörähtänyt eetterissä vuoden alun jälkeen jo 150 kertaa. Helsinkiläisbändi yhdistelee biiseissään Bini Silvennoisen taidokasta laulua, modernia ja ilmavaa tuotantoa sekä raskaita kitaroita – tymäköistä rummuista puhumattakaan. Tänään julkaistu “Toxic”-single kertoo päänsisäisestä taistelusta ja ahdistuksesta, joka nykyajan vaatimusten valossa on taatusti monelle turhankin tuttua.

“Kun oma mielenterveys on rakentunut hauraalle pohjalle, sisäiset demonit voivat tuhota sen sekunneissa. Maailman menossa pitäisi aina olla mukana ja mennä koko ajan eteenpäin saavuttaen asioita, mutta joskus on turvallisempaa pysähtyä hengittämään, pitää huoli itsestä ilman kiireitä ja jännitteitä. Antakaa minun korjata itseni ja hengittää,” biisin sanoitukset laatinut Bini kuvailee.

Binin kanssa kappaleen säveltänyt kitaristi Jesse Marttila kertoo, että biisin räjähtävään nostatukseen napattiin muutama temppu elektronisen musiikin puolelta.

“Jos on joskus ollut festareilla sellaisessa käänteisessä benjissä, voi nähdä kuinka kumiset nyörit vain kiristyy kiristymistään ja sitten boom, on hetkessä korkealla ilmalennossa. Tämän kokemuksen halusin tuoda kappaleeseen. Mielestäni elektronisessa musiikissa onnistutaan saavuttamaan usein tällainen lataus ennen biisin lähtöä, joten päätin varastaa sieltä pari kikkaa.”

Kappaleesta on kuvattu myös musiikkivideo, joka kuvastaa biisin sisältöä – tyylikkäät pikkutakit vaihtuvat hälläväliä-T-paidoiksi ja rock-asenteeksi. Katso musiikkivideo täältä:

“Aina pitäisi olla nätisti ja hienosti, edetä eteenpäin yhteiskunnan mukana, mutta pään sisällä myllertää ja haluisi vaan päästä tekemään asiat omalla tavalla. Tuntuu siltä että kohta happi loppuu,” videon ohjannut Juho Jokimies kuvailee.

BLAME ME! on:

Bini Silvennoinen – laulu
Jesse Marttila – kitara
Juho Jokimies – basso
Vallu Kousa – rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM