Niki’s Projectilta kiusaamista käsittelevä vahva pop-balladi “Like A Clown”

0
739

BARBE-Q-BARBIESista aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut laulaja Niki Westerback on julkaissut yhdessä aviomiehensä Tero Melkon kanssa vahvatulkintaisia pop- ja rock-kappaleita jo vuoden verran, ja muutama on vielä tulossa kesän aikana – eikä kokonaista pitkäsoittoakaan ole poissuljettu.

“Meillä on kolme biisiä jo valmiina, ja seuraava julkaistaan näillä näkymin kesäkuussa. Keikkoja ei olla nyt tekemässä, mutta koronatilanteen helpottaessa aletaan suunnittelemaan niitä, kun keikkasettikin alkaa kohta olemaan kasassa. Myös levyn julkaisua mietitään syksylle”, Tero Melkko paljastaa kaksikon tulevaisuuden suunnitelmia.

Tänään NIKI’S PROJECTilta julkaistaan koskettava kappale Like A Clown,” jonka aihe on valitettavan ajankohtainen.

“Kiusaamista esiintyy paljon joka puolella maailmassa, kouluissa, työpaikoilla, harrastuksissa, ystäväporukoissa. Viime aikoina on ollut entistä enemmän uutisia kiusaamistapauksista, jotka ovat päättyneet todella raa’asti ja surullisesti. Kappaleen kiusaamisesta ja siihen liittyvistä tunteista kertovat sanat ovat tällä hetkellä todella ajankohtaiset. Toivomme, että kappale saa sekä kiusaajat ajattelemaan tekojaan ja niiden seurauksia että kiusatut löytävät kappaleesta voimaa ja toivoa paremmasta”, Niki ja Tero toteavat.

“Like A Clown” -singlestä julkaistaan myös musiikkivideo vielä kevään aikana.

Kuule täällä: https://open.spotify.com/embed/album/1nDBZaCdSIPcIY0Op9Jn8X

Links

FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | WEBSITE