Karjurockissa historiallisen kova ohjelmisto

0
190

Nelipäiväiseksi kasvavassa festivaalissa mukana muun muassa HALOO HELSINKI! sekä Antti Tuisku

Heinäkuun 21.–24.7. juhlitaan järjestyksessään 14. Karjurock Uudenkaupungin Lokalahdella. Karjurock on opittu tuntemaan huikeasta maalaisidyllistään keskellä peltoja ja metsiä, huippuartisteja unohtamatta. Vuoden 2021 ohjelmisto onkin ehdottomasti tapahtuman historian kovin, ja samalla festivaali kasvaa nelipäiväiseksi. Odotetuimpiin keikkoihin kuuluu huikeaa paluuta tekevä HALOO HELSINKI! lauantain hämärtyvässä illassa. Myös Antti Tuiskun torstain keikka on yksi harvoja tähden kesän esiintymisiä.

Perjantaina lavan täyttää kansainvälistä mainetta niittänyt APOCALYPTICA, ja loppuviikon aikana päästään nauttimaan myös useista muista legendoista, kun Kaija Koo, EPPU NORMAALI ja Maija Vilkkumaa nousevat lavalle. Upean ohjelmiston täydentävät esimerkiksi maan kärkinimiin lukeutuvat Vesala, Mikael Gabriel, Erika Vikman, Joel Herttua, TEFLON BROTHERS ja BEHM.

Karjurock on tunnettu kautta historian myös raskaammasta ohjelmasta, josta heinäkuussa vastaavat MOKOMA ja TURMION KÄTILÖT.

“Halusimme välivuoden jälkeen panostaa sellaiseen ohjelmistoon, että tapahtumasta tulee varmasti ikimuistoinen ihan jokaiselle”, kommentoi Karjurockin promoottori Robert Sainio.

Festivaalin aloittaa jo keskiviikkona perinteinen perhepäivä, jolloin esiintyjinä loistavat HEVISAUUS sekä tämän hetken nuorten suosikkitubettajat Ella & Helmi. Lisäksi alueelta löytyy tivoli ja buffetti.

Karjurock järjestetään huolellisesti muuttuvan koronatilanteen vaatimin erikoisjärjestelyin. Laaja festivaalialue antaa loistavat puitteet järjestää turvallinen ja viihtyisä tapahtuma kaikille osallistujille. Alueella voi myös ottaa helposti etäisyyttä muihin kävelemällä vaikka lammen rannalle, ja halutessaan voi pulahtaa myös uimaan.

Tapahtumaorganisaatio katsookin tulevaan optimistisesti ja vastuullisesti:

“Meitä on kehotettu viime vuoden ajan olemaan vastuullisia. Olemmeko vastuullisia vain silloin kun peräännymme, silloin kun suljemme ovet tai silloin, kun eristäydymme? 

“Meidän työmme, osaamisemme ja velvollisuutemme on tuottaa ihmisille iloa, elämyksiä, muistoja ja ihania hetkiä yhdessä. Meillä on vastuu esiintyjiemme työtilaisuuksista, henkilökuntamme toimeentulosta, yhteistyökumppaneidemme pärjäämisestä ja ennen kaikkea yleisöstämme. 

“Haluamme teille kaikkea hyvää. Tapahtumien järjestäminen on meidän työtämme, jota teemme niin hyvin ja vastuullisesti kuin osaamme. Lupaamme panostaa ainutlaatuiseen alueeseen, erinomaisiin tarjoiluihin, ennennäkemättömään siisteyteen ja hygieniaan – ja tietysti huikeisiin esiintyjiin. Tervetuloa!”

Karjurockin varmistuneet esiintyjät ovat:

Keskiviikko: Hevisaurus, Ella & Helmi
Torstai: Antti Tuisku, Stig, Portion Boys, Oku Luukkainen
Perjantai: Joel Herttua, Behm, S.I.G, Vesala, Mikael Gabriel, Apocalyptica, Teflon Brothers
Lauantai: Eppu Normaali, Maija Vilkkumaa, Erika Vikman, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Turmion Kätilöt, Mokoma

Liput:

KE lippu 15€, KE perhelippu (6henk.) 60€,
Päivälippu (to/pe/la) kampanjahintaan 50€ (norm. 55€)
2PV (pe-la) 99€
3PV (to-la) kampanjahintaan 129€
Silver VIP (to/pe/la) 119€
Golden VIP (to/pe/la) 149€

Kampanjahintaiset liput ovat myynnissä sunnuntaihin 16.5. asti osoitteessa: www.ticketmaster.fi/karjurock.

www.karjurock.fi