Gojira julkaisi uuden singlen ja tiedotti tulevasta albumista.

0
257

Kaksinkertainen Grammy-ehdokas GOJIRA ilmoitti tänään pitkään odotetun uuden albumin julkaisupäivän sekä albumin kappalelistan. Metalliyhtyeen “Fortitude” -albumi julkaistaan huhtikuun 30. päivä. Bändi julkaisi tänään myös tulevan albumin ensimmäisen singlen nimeltä “Born For One Thing.” Charles De Meyerin ohjaaman musiikkivideon kappaleelle pääset katsomaan täältä…

Meidän on harjoiteltava irtautumista kaikesta, todellisia asioita myöten. Omista vähemmän omaisuutta ja anna pois mitä et tarvitse, sillä jonain päivänä meidän on päästettävä kaikesta irti ja jos emme, niin meistä tulee vain eri ulottuvuuksiin juuttuneita haamuja,” sanoo yhtyeen laulaja-kitaristi Joe Duplantier kappaleen kulutuskulttuurin vastaisesta viestistä. Sitä on osittain innoittanut tiibetiläiset sekä thaimaalaiset filosofit, joiden teoksia Duplantier luki nuoruudessaan. 

Joe Duplantier on äänittänyt ja tuottanut koko tulevan levyn GOJIRAn Silver Cordstudiolla New Yorkissa. Albumin on miksannut ääniteknikko Andy Wallance, joka on toiminut myös aikaisemmin muun muassa NIRVANAn sekä RAGE AGAINST THE MACHINEn tuotannoissa. “Fortitude” on kokoelma kappaleita, jotka kehottavat ihmiskuntaa kuvittelemaan uuden maailman, ja sitten tehdä sen todeksi. 

Albumin kappalelista:
1.    “Born For One Thing”
2.    “Amazonia”
3.    “Another World”
4.    “Hold On”
5.    “New Found”
6.    “Fortitude”
7.    “The Chant”
8.    “Sphinx”
9.    “Into The Storm”
10.    “The Trails”
11.    “Grind”

Recent posts

Related posts